Sista september..
Publicerat den

Nu är det sista dagen i september för detta år. Imorgon är det 1 oktober, skit vad tiden går fort när man har roligt. Just nu lagar jag lite broccoli för att få i mig lite järn och vitaminer. Ligger och ser på mitt maraton som vanligt med tända ljus och myser.
 
 
 Sjuksköterskeklockan
Publicerat den

sjuksköterskeklocka
 
 

Den här sjuksköterskeklockan är perfekt för dig som jobbar inom vården och mycket med händerna, tex inom vården så får man inte ha klocka på armen helst att det sitter en klocka på tröjan som man kan räkna på när man ska ta puls på sin patient. När jag börjar jobba inom vården igen så ska jag köpa en sjuksköterskeklocka, vilket kommer vara en riktigt bra för min del eftersom jag kommer jobba nära patienten. Sjuksköterska och läkare använder klockorna också. Det finns olika skal till sin klocka som man kan köa till, det finns i neon och silikon, om man vill vara rädd om sin klocka så kan man köpa ett extra skal som man kan ha så den inte förstörs när ni jobbar. Den dyraste klockan man kan köpa kostar 1895 kr från hemsidan sjuksköterskeklocka.se så jag tycker att ni ska beställa en sån klocka om ni jobbar inom vården! 

Jag kan rekomendera denna klocka till högsta grad, den är verkligen värd guld!

 
 
 
 
 
 
 
 Have2have
Publicerat den

Dom har super bra rea på have2have.se så jag hittade ett par högklackade skor som var super snygga, men tyvärr så fanns dom inte i min storlek, Det finns bara 39/40 kvar så skynda er att beställa, kostar 198 kr!