Work
Publicerat den

Kör på en jobb kväll! Käkat lunch med min sköna böna också innan, friday bitches! 

Lite bärs på det här
Publicerat den

Japp rubriken säger allt. Tagit en öl som kvälls godis för att lugna ner nerverna lite och att jag ska få min sömn tillbaka eftersom jobbet kallar imorgon, blä. Inte alls taggad men pengarna rullar in som dom ska nu! 

Varit iaf med Nicole i centrum och handlat en massa när jag inte ens skulle. Man ska aldrig shoppa med mig slutar med att jag går med typ 100 påsar hem. Tjoho. 

Nu dags och fortsätta dejta sängen och sex and the city. Mitt liv känns som sex and the city typ. För mkt ord bajs, hare! 


Godmorgon snöiga Stockholm
Publicerat den

God morgon, ja det snöar som vanligt. Dricker mitt morgonkaffe och lyssnar på musik och bara tar de lugnt. Dagens planer var att jag skulle på lägenhets visning men han avbokade för de kom annat imellan, fan då! Så vette fan när det blir, synd att de inte kunde bli idag eftersom jag är ledig.. Aja, skit i de.
 
Tänkte om jag skulle dra ner till centrum och köpa hårfärg men har lite beslutångest om jag ska färga mitt hår svart med vit lugg?, eller om jag ska behålla mitt blonda hår helt? Hm. aja vi märker väl.
 
Nu ska jag ha maraton med Sex and the city och önskar att min drömprins kommer och gör mig sällskap i sängen, men icke då.